Web Analytics Made Easy - Statcounter

نوع ورزش و میزان فعالیت بدنی گروه‌های مختلف جامعه در بحران کرونا و در دوران قرنطینه متفاوت است.

به گزارش خبرگزاری برنا ازفارس، با توجه به بحران کنونی ناشی از کووید ۱۹، سازمان بهداشت جهانی دستورالعمل‌ هایی در مورد میزان فعالیت بدنی افراد در سنین مختلف برای سلامت در دوران قرنطینه اعلام کرده است که با یکدیگر دنبال می کنیم: بزرگسالان بالای ۱۸ سال باید دست کم ۱۵۰ دقیقه فعالیت بدنی با شدت متوسط یا حداقل ۷۵ دقیقه فعالیت بدنی با شدت زیاد در طول هفته انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
افراد مسن با تحرک ضعیف باید برای تقویت تعادل و جلوگیری از افت بدنی سه روز در هفته فعالیت بدنی (تقویت عضله و سیستم قلبی عروقی و تنفسی) داشته باشند. سازمان جهانی بهداشت اعتقاد دارد که در دوران قرنطینه همه اقشار جامعه باید تحرک داشته و ورزش کردن را به سکون و یک جا نشستن ترجیح دهند، همچنین مطالعات ثابت کرده‌ اند که تحرک و ورزش ‌درمانی در بسیاری از بیماری های مزمن با تأثیر مستقیم بر سلامت روحی و جسمی، درمانی مؤثر است، در این خصوص توجه ویژه‌ای به انجام فعالیت‌ های ورزشی در گروه سالمندان می ‌شود، زیرا فعالیت‌ های بدنی و تمرین ‌های ورزشی منظم مزایای بسیاری برای سالمندان مبتلا به فشار خون، دیابت، بیماری قلبی و عروقی، مشکلات اسکلتی عضلانی، پیری و بیماری های مرتبط با آن دارد. ورزش موجب تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش استرس و اضطراب می‌ شود، اما باید توجه کرد که نوع و شدت فعالیت ‌های ورزشی تأثیر متفاوتی بر سیستم ایمنی بدن می‌ گذارد، به طور کلی ورزش در افراد جوان، میانسال و مسن تأثیر مثبتی داشته و از عزت‌نفس و اختلال شناختی یا کاهش آن جلوگیری می ‌کند. تغییر شیوه زندگی افراد در دوران قرنطینه و حفظ سبک زندگی فعال در خانه برای سلامتی بسیار مهم است، فعالیت‌ های ورزشی به ویژه برای افراد با عوامل خطر اضافه وزن و افراد مسن بسیار مؤثر است. نتایج آماری میزان مرگ و میر ناشی از کرونا ویروس نشان می‌دهد که داشتن بیماری‌ های زمینه‌ ای مثل دیابت و بیماری‌ های قلبی و عروقی و سایر عوامل خطرزا موجب تشدید علائم و بالا رفتن میزان مرگ و میر شده است، بنابراین داشتن یک برنامه ورزشی منظم هوازی (با شدت متوسط و کم) زیر حداکثر اکسیژن مصرفی (مانند پیاده‌روی، دویدن آرام و دوچرخه‌سواری) می ‌تواند موجب کنترل عوامل خطرزا، افزایش ایمنی بدن و کاهش عوارض ناشی از بیماری در افراد شود. بهترین مکان برای ورزش کردن هوای آزاد است، شواهدی وجود دارد که قرار گرفتن در مقابل نور خورشید در مدت زمان مناسب موجب دریافت ویتامین D موردنیاز بدن شده که روشی موثر برای ارتقای سیستم ایمنی و مقابله با کرونا ویروس است. در زمان شیوع بیماری‌ ها بهتر است فعالیت‌ های ورزشی سنگین و طاقت فرسا محدود شود، زیرا ممکن است خطر ابتلا به عفونت افزایش یابد. در حال حاضر و با شیوع ویروس کرونا نوع ورزش در افراد با شرایط سالم و بیمار به صورت زیر توصیه می‌ شود: ۱- افراد سالم و بدون علامت می ‌توانند با رعایت دستورالعمل ‌های بهداشتی، ورزش با شدت متوسط را ادامه دهند و از تقویت عملکرد ایمنی ناشی از آن بهره ‌مند شوند. ۲ -افراد با علایم خفیف بیماری در دستگاه تنفسی فوقانی مانند آبریزش بینی، احتقان سینوس، گلو درد جزئی با رعایت ملاحظات می ‌توانند فعالیت ‌های ورزشی سبک داشته باشند. ۳ -افراد با علائم گسترده و مشکوک به کووید۱۹ مانند تب، سرفه خشک، گلودرد شدید، درد بدن، تنگی ‌نفس، خستگی عمومی تا زمان بهبودی کامل از انجام فعالیت‌های ورزشی پرهیز کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ورزش دوران قرنطینه فعالیت بدنی سیستم ایمنی ایمنی بدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۲۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستم ترمز خودکار پیشرفته در آمریکا اجباری می‌شود

ایتنا - اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌ها تخمین می‌زند که این قوانین جدید از بیش از 360 مرگ و میر جاده‌ای در سال جلوگیری می‌کند و می‌تواند از شدت بیش از 24000 مجروحیت بکاهد. همچنین انتظار می‌رود که هزینه‌های خسارت مالی رانندگان نیز کاهش چشمگیری پیدا کند. اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌ها (NHTSA) به تازگی استانداردهای ایمنی فدرال جدیدی را برای خودروها اعلام کرده است. این استانداردها شامل دستوری برای سیستم‌های ترمز خودکار پیشرفته برای همه خودروهای جدید است که سازندگان باید تا سال 2029 از آن پیروی کنند، یعنی تنها تا پنج سال است.
 
به گزارش ایتنا و به نقل از انگجت، این قانون برای تمام خودروهای سواری و کامیون‌های سبک زیر 10000 پوند (4500 کیلوگرم) خواهد بود. سیستم‌های ترمز اضطراری خودکار باید بتوانند خودرویی را که تا سرعت 62 مایل در ساعت (100 کیلومتر در ساعت) حرکت می‌کند به طور کامل متوقف کنند و در عین حال از تصادف جلوگیری کنند. این سیستم‌ها همچنین باید برای عابران پیاده روبرو با سرعت 45 مایل در ساعت (72 کیلومتر در ساعت) در هر دو شرایط روز و شب حساب کنند.
 
ترمزهای اضطراری خودکار از مجموعه‌ای از سنسورها، لیزرها و دوربین‌ها برای تشخیص برخوردها استفاده می‌کنند. هنگامی که تصادف قریب‌الوقوع باشد، سیستم به‌خودی خود ترمز می‌کند یا کمک ترمز را اعمال می‌کند تا به راننده کمک کند سریع و ایمن توقف کند.
 
شایان ذکر است که طبق گزارش نیویورک تایمز، خودروسازان در حال حاضر این سیستم‌ها را در 90 درصد خودروهای جدید قرار می‌دهند، اما بسیاری از این ابزارها با آستانه سرعتی که در بالا ذکر شد مطابقت ندارند. NHTSA می‌گوید که بیشتر تولیدکنندگان قاعدتاٌ می‌توانند این الزامات را با به روزرسانی نرم‌افزار برآورده کنند.
 
این آژانس فدرال تخمین می‌زند که این قوانین جدید از بیش از 360 مرگ و میر جاده‌ای در سال جلوگیری می‌کند و می‌تواند از شدت بیش از 24000 مجروحیت بکاهد. همچنین انتظار می‌رود که هزینه‌های خسارت مالی رانندگان نیز کاهش چشمگیری پیدا کند. کتی چیس، رئیس حامیان ایمنی بزرگراه و خودرو، به واشنگتن‌پست گفت که قوانین جدید یک «پیروزی بزرگ برای همه مصرف‌کنندگان و امنیت عمومی» است. تنها در سال 2023 بیش از 41000 مرگ و میر ناشی از خودرو در ایالات‌متحده رخ داد.

دیگر خبرها

  • سیستم ترمز خودکار پیشرفته در آمریکا اجباری می‌شود
  • عوامل ابتلای افراد به بیماری لوپوس
  • سهمیه شنای المپیک بگیریم وایلدکارت منتفی می‌شود
  • آب سیب زمینی و این همه خاصیت
  • علت ابتلا به لوپوس چیست؟/ عوامل خطر ابتلا به بیماری
  • (اینفوگرافیک) راهنمای سوخت رسانی به سیستم ایمنی انسان!
  • سیستم ایمنی بدن خود را با این ماده غذایی تقویت کنید
  • فعالیت ۸۰ هزار ماما در کشور/ نقش مؤثر ماماها در جوانی جمعیت
  • دبیر درباره المپیک: یک طلا بگیریم هنر کردیم!
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد