Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل گروه اقتصادی کرمان خودرو تبدیل شرکت به یک هلدینگ چند رشته ای برای تنوع بخشی به سبد سرمایه گذاری جهت مدیریت ریسک دارایی ها و سرمایه گذاری ها ، ارتقا جایگاه سهام شرکت به بازار بالاتر و همچنین بهره گیری از ظرفیت شرکت های پتروشیمی صادرات محور به منظور ایجاد ارزش افزوده را از جمله برنامه های مهم شرکت برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرنگار پول نیوز، حامد شادکام، مدیرعامل گروه اقتصادی کرمان خودرو در حاشیه برگزاری مجمع سالیانه شرکت با تشریح  اقدامات صورت گرفته شرکت در سال  98گفت: در سالی  که به عنوان سال جهش تولید از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شده این شرکت به منظور اجرای طرح های توسعه ای به عنوان یک بنگاه اقتصادی نسبت به  تبدیل دارایی های غیرمولد به دارایی های مولد  اقدام  کرد تا در مسیر توسعه فعالیت ها و استفاده بیشتر ازتوان داخل  گام بردارد.

 

وی افزود: افزایش سهم  شرکت از بازار خودرو کشور  و همچنین ارتقا ظرفیت در تولید قطعات، ارائه خدمات و افزایش درصد داخلی سازی محصولات از جمله برنامه های در درست اجرا شرکتهای سرمایه پذیر  به منظور تحقق شعار سال است.

 

 مدیرعامل گروه اقتصادی کرمان خودرو گفت:  پیگیری برای ارتقای جایگاه سهام شرکت از بازار پایه به یکی از بازارهای بالاتر به عنوان یکی از اقدامات قابل توجه در حال پیگیری است و امید می رود با همراهی متولیان سازمان بورس در آینده نزدیک شاهد عملیاتی شدن آن باشیم  تا  پیرو آن بتوانیم از ظرفیت های هرچه بیشتر بازار ثانویه برای توسعه بازار اولیه (تولیدداخل) بهره بگیریم.

 

 شادکام با توجه به پتانسیل بالای بازار سرمایه  از برنامه ریزی برای تأسیس شرکت خدمات بازار سرمایه جهت گسترش فعالیتهای شرکت  در بازارسرمایه  خبرداد.

 

وی با بیان اینکه حضور شرکت ها در بورس علاوه بر ایجاد شفافیت می تواند ظرفیت های قابل توجهی را برای تامین مالی بنگاههای تولیدی مهیا کند گفت: درصدد هستیم تا با توسعه فعالیت ها در حوزه بازار سرمایه  علاوه بر شفافیت،افزایش کارایی و همچنین بهبود عملکرد شرکتها رقم بخورد.

 

وی با اعلام خبر برنامه ریزی برای بورسی شدن شرکت های «کرمان موتور»،«آرمان موتور» و «خدمات و تجارت بم» تصریح کرد: حضوردر بازار سرمایه علاوه بر تجهیز، جذب و هدایت منابع مالی و هدایت به سمت فعالیت‌های مولد و اشتغال‌زا، می تواند نقش پررنگی در تأمین مالی بنگاه‌ها و مؤسسات اقتصادی ایفا کند و رونق بازار سرمایه و تولید  را به وجود آورد.

 

مدیرعامل گروه اقتصادی کرمان خودرو  در خصوص تبدیل شرکت به یک هلدینگ چند رشته ای و اهداف پیش روی این اقدام  اظهار داشت:به منظور تنوع بخشی به سبد سرمایه گذاری جهت مدیریت ریسک دارایی ها و سرمایه گذاری های شرکت و جذب منابع مالی از بازارهای سرمایه، برنامه اصلی شرکت  تبدیل شدن به شرکت چند رشته ای صنعتی  است.

 

شادکام  به ورود شرکت در حوزه های تولید برق و انرژی ،پتروشیمی و کشاورزی اشاره کرد و گفت:  خرید بخشی از سهام شرکت آرین ماهتاب گستر به منظور سرمایه گذاری در صنعت انرژی و همچنین گسترش سرمایه گذاری در صنعت برق ،برنامه ریزی برای سرمایه گذاری در حوزه پتروشیمی با نگاه صادرات محور و ایجاد ارزش افزوده و همچنین ورود به بخش کشاورزی و تولید محصولات فرآوری شده اقداماتی است که در مسیر ارزش آفرینی و تولید ثروت  انجام شده است.

 

 به گفته وی شرکت تولیدی آرین ماهتاب گستر؛ شرکت های همچون گسترش برق امیرکبیر، تولید برق ماهتاب کهنوج، تولید برق ماهتاب کاسپین و نیروگاه رودشور را تحت مدیریت دارد و در حال حاضر ظرفیت اسمی نیروگاههای تحت مالکیت شرکت در مجموع 5،205 مگاوات  است.

 

مدیرعامل کرمان خودرو از بررسی گزینه های سرمایه گذاری در حوزه کسب و کارهای نوین خبر داد و گفت: با توجه به توان شرکت های داخلی  دانش بنیان و استارتاپی در تلاش هستیم تا از طریق  سرمایه گذاری در صندوقهای سرمایه گذاری جسورانه علاوه بر سرعت بخشیدن به توسعه آنها از ظرفیت های موجود دراین حوزه بهره بگیریم.

 

شادکام مشارکت برای تأسیس کارگزاری بیمه به منظور کسب سود بیشتر از زنجیره خدمات خودرو وسایر حوزه های بیمه ای و همچنین بهینه سازی پرتفوی سرمایه گذاری شرکت در بازار سهام را  از دیگر دستاوردهای شرکت در سال 98 عنوان کرد.

 

گفتنی است مجمع سالیانه گروه اقتصادی کرمان خودرو به منظور ارایه گزارش هیات مدیره و  بررسی صورت های مالی شرکت با حضور اعضای هیات مدیره ، حسابرس قانونی و سهامداران بر طبق دستورالعمل سازمان بورس برگزار و پس از بررسی موارد یاد شده ؛ بر سر تقسیم سود به مبلغ ۳۵ ریال به ازا هر سهم توافق شد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: کرمان موتور آرمان موتور کرمان خودرو پول نیوز بازار سرمایه سرمایه گذاری بازار سرمایه دارایی ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۰۹۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم گسترش اکتشافات مس با روش‌های نوین

ایسنا/کرمان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: با توجه به آینده مس در دنیا و افزایش قیمت و مصرف این فلز، باید کار کنیم و با روش‌های جدید کار اکتشافات پیش برود و پیشنهاد ما این است کار با روش نیمه صنعتی نوین دنبال شود.

امیر حسن زاده امروز ۱۹ اردیبهشت ماه در ویژه برنامه تخصصی با عنوان «صنعت سبز» در جهاد دانشگاهی استان کرمان با اشاره به اینکه مس، صنعت ملی است و ذخایر خوبی در این بخش داریم، افزود: توقع داریم در حوزه اکتشافات کار بیشتری صورت بگیرد و ذخایر شناسایی شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: می‌توانیم با جوانان فعال شرکت ملی مس و استان کرمان به تولید یک میلیون تن کاتد برسیم که با کار تیمی، شدنی است و باید با همکاری دانشگاه، گمرک و مالیات این هدف محقق و خروجی در سفره مردم بیاید.

وی با بیان اینکه در استان کرمان برای افزایش تولید، حمایت کامل خواهیم داشت و درخواست داریم شرکت ملی مس در صنایع پایین دستی ورود کند، افزود: صندوق سرمایه‌گذاری جسورانه نیاز به افزایش سرمایه دارد تا با حضور دانش‌بنیان‌ها اتفاقات خوبی در صنایع پایین دستی بیفتد.

حسن زاده در بخش دیگری از سخنانش گفت: یکی از مشکلات کرمان، فارغ‌التحصیلان بیکار بود که با استفاده از ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی، دانشگاه علمی کاربردی، اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای و دانشگاه فنی و حرفه‌ای و نیازسنجی رشته‌های صنایع، دوره‌های آموزش مهارتی را برگزار کردیم و بازخورد خوبی داشت.

وی با اشاره به فعال شدن کنسرسیوم اشتغال استان کرمان گفت: تاکنون برای اشتغال ۱۰ هزار نفر با صنایع تفاهم کرده تا دانشجویان را در رشته‌های مشخص که نیاز است، تربیت کند و ظرفیت‌های دانشگاهی استان با مس همکاری خواهند داشت.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با تشکر از اقدامات رئیس جهاد دانشگاهی استان اظهار کرد: به تیم اقتصادی در استان اعتقاد داریم و از کارگر جنوب استان تا شمال و شرکت‌های بزرگ در این تیم حضور دارند و باید کمک کنیم در دوره مسئولیتمان اثر خوبی به جا بگذاریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمایت شرکت ملی مس از طرح‌های نوآورانه با هدف کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری
  • تشکیل کارگروه تأمین مالی برای استفاده بهینه از بازار سرمایه
  • هیچ محدودیتی برای سرمایه‌گذاری در صنعت نفت وجود ندارد
  • لزوم گسترش اکتشافات مس با روش‌های نوین
  • پژوهشگران مشهدی موفق به تولید ماده اولیه داروها شدند
  • ریزش بورس تا کی ادامه خواهد داشت؟
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری