Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور رئیس‌جمهور در امور هماهنگی نوسازی بافت‌های فرسوده و ناپایدار شهری در مورد نبود اسم آقای محسن هاشمی در بین کاندیدای نهایی برای شهرداری گفت: فکر می‌کنیم اعضای شورای شهر علاقه‌مند هستند که آقای محسن هاشمی رئیس شورا باقی بماند.

اکبر ترکان، مشاور رئیس‌جمهور در امور هماهنگی نوسازی بافت‌های فرسوده و ناپایدار شهری و عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، در مورد شهردار آینده تهران گفت: گزینه مناسب شهرداری تهران کسی است که بتواند شهر تهران را ارزان اداره کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نقش مردم در تامین بودجه شهرداری تهران تصریح کرد: اکنون بودجه مالی شهرداری تهران 17 هزار میلیارد تومان است و شاهد هستیم که 2 میلیون خانوار در تهران ساکن هستند، اگر این افراد بخواهند 17  هزار میلیارد تومان را بدهند، این به آن معناست که هر خانوار باید 8 و نیم میلیون تومان در سال بدهد، اما پرسشی که در اینجا مطرح می‌شود آن است که آیا مردم تهران قادر هستند این میزان عوارض به شهرداری پرداخت کنند.

مشاور رییس جمهور در امور هماهنگی نوسازی بافت‌های فرسوده و ناپایدار شهری با بیان اینکه ۷۵ درصد مردم توان پرداخت این رقم را ندارند، خاطرنشان کرد: متاسفانه تاکنون در این زمینه فکری انجام نشده است و تاکنون شهر را با قانون فروشی اداره می‌کردند. می‌گفتند مثلا شما بیاید تراکم اضافی بسازید، پول اضافی بدهید تا شهرداری اداره بشود.

وی ادامه داد: متاسفانه مقامات شهرداری در قسمت‌های مربوطه به درآمد بسیار خوشحال می‌شوند که مردم تقلب کنند و اضافه بسازند و اضافه جریمه بدهند، چون اصلا بدون جریمه و تخلفات بنا امورات شهردای نمی‌گذرد.

وی خاطرنشان کرد: امورات شهرداری با این مسئله می‌گذرد که بتوانند از روش‌های دیگری درآمدکسب کنند، چون اداره شهر تهران بدون گرفت عوارض و با این وضعیت ممکن نیست.

ترکان تصریح کرد: تا زمانی که بودجه شهرداری 17 هزار میلیار تومان است، هرکسی شهردار تهران شود باید قانون فروشی کند و از راه قانون فروشی و کسب درآمد‌های نامناسب شهر تهران را اداره کند در حالی که این روشی غلط است و ما باید به دنبال این باشیم که شهر تهران را با سالی 6هزار میلیارد تومان اداره کنیم.

عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه  با اشاره پرسنل بسیار زیاد و پرهزینه شهرداری اظهار کرد: سطح خدمات در شهرداری متوسط است و این سهم باید به 6 هزار میلیارد تومان اداره بشود نه آن که با 17  هزار میلیارد تومان به این صورت اداره شود.

وی ادامه داد: باید از کاندیدای محترم شهرداری بخواهیم که برای اداره شهر تهران طرح دهند که چگونه می‌خواهند شهر تهران را با عوارض اداره کنند؟

ترکان خاطرنشان کرد: باید به این سطح برسیم که دیگر تخلف  و قانون فروشی نکنیم، تراکم بیش ازحد برقرار نشود و در مناطقی که کاربری مشخص دارد، برای کسب درآمد کاربری آن عوض نشود.

مشاور رییس جمهور در امور هماهنگی نوسازی بافت‌های فرسوده و ناپایدار شهری در مورد نبود اسم آقای محسن هاشمی در بین کاندیدای نهایی برای شهرداری اظهار کرد: فکر می‌کنیم اعضای شورای شهر علاقه‌مند هستند که آقای محسن هاشمی رئیس شورا باقی بماند.

عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه در ارزیابی کشت‌پور به عنوان گزینه اول شورای شهری‌ها برای شهرداری تهران خاطرنشان کرد: من در مورد اشخاص نمی‌خواهم اظهارنظری کنم و به همین خاطر صورت مسئله را تشریح کردم تا بدانیم باید فردی را برای شهرداری انتخاب کنیم که بتواند  تهران را با سالی 6 هزار میلیارد هزینه اداره کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سیاسی شهردار تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۱۱۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در نود و یکمین جلسه شورای شهر ساری چه گذشت؟

نود و یکمین جلسه صحن علنی شورای شهر ساری با سوالاتی از سوی یکی از اعضای شورای شهر از شهردار گذشت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، نود و یکمین جلسه صحن علنی شورای شهر ساری شامگاه یکشنبه _شانزدهم اردیبهشت_ در حالی برگزار شد که سیدحسین یوسفی از اعضای شورای شهر ساری به ارائه ۱۰ سوال در موضوعاتی چون دلایل ابتر ماندن پروژه‌های نیمه تمام مثل پل تا پل، صفرآباد، ابن شهر آشوب و پیاده‌راه قارن، علت عدم راه‌اندازی کارخانه آسفالت به رغم نیاز مبرم معابر شهر به آسفالت و چالش‌هایی که به‌دنبال دارد، وضعیت قرارداد پروژه پارک جنگلی شهید نوبخت، عدم تکمیل طرح هدایت آب‌های سطحی، قانونمند کردن فرایند اخذ عوارض ارزش افزوده، فعالیت‌های فرهنگی و اعتماد به سازمان فرهنگی شهرداری و واگذاری فعالیت‌ها به این سازمان، دلایل عدم رشد سرمایه‌گذاری در شهرداری به رغم وجود سازمان سرمایه‌گذاری در شهرداری و کمیسیون سرمایه‌گذاری در شورای شهر، دلیل استفاده از یک نفر در دو شغل مهم (معاونت شهرسازی و سرپرستی شهرداری منطقه دو) و دیده نشدن نیروهای تحصیل‌کرده و متخصص بدنه شهرداری در واگذاری مسئولیت‌ها، مدیریت نحوه پرداخت تسهیلات ۱۲۰ میلیاردی بانک شهر با توجه به فرارسیدن سررسید و کمرنگ بودن حضور میدانی شهردار خصوصاً در مناطق کم برخوردار از حسین قبادی پرداخت.

پرویز شعبانی رئیس شورای اسلامی شهر ساری نیز در ابتدای این جلسه تصمیم‌گیری و نظارت را جزو وظایف ذاتی شورا عنوان و اظهار کرد: هدف از نظارت هدایت امور به سمت بهبودی است و قانون‌گذار برای امر مهم نظارت، برخی ابزارهای قانونی را در اختیار اعضای شوراها قرار داده تا با استفاده از آن به وظیفه نظارتی خود عمل کنند.

وی با تاکید بر اینکه یکی از ابزارهای نظارتی، تذکر و سوال است، افزود: اعضای شورا طبق ماده ۸۳ قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراها چنانچه در عملکرد شهرداری به مسئله‌ای ایراد داشته باشند، می‌توانند تذکر بدهند و اگر مفاد مربوط به تذکر رعایت نشد، موضوع را به‌صورت سوال مطرح خواهند کرد.

رئیس شورای اسلامی شهر ساری ادامه داد: تذکر و سوال در مناسباتِ اعضای شورا و شهردار، امری کاملاً طبیعی و متداول بوده و به منظور شفافیت امور، رفع کاستی‌ها و افزایش تعامل صورت می‌گیرد و نباید آن‌را به اختلاف و مُچ‌گیری تعبیر کرد.

شعبانی ضمن تشکر از زحمات شهردار و مجموعه شهرداری برای رفع مشکلات و ارتقای خدمات مطرح کرد: با همه تلاش‌هایی که صورت می‌گیرد بالاخره ضعف‌هایی هم وجود دارد و بروز کاستی‌ها در تشکیلاتی مثل شهرداری با مأموریت‌های متنوع و متعدد و بار سنگینی که بر دوش دارد، اجتناب ناپذیر است و شورا و شهرداری هر یک در حیطه تکالیف قانونی خود باید برای رفع آن همت کنند.

وی عنوان کرد: در همین راستا سید حسین یوسفی عضو شورا سوالاتی دارد که مطرح و شهردار نیز پاسخ می‌دهند و از آن‌جا که بهبود عملکرد مجموعه مدیریت شهری و جلب رضایت مردم، هدف و دغدغه مشترک شورای اسلامی شهر و شهرداری است، یقین دارم هم عضو شورا و هم شهردار با رویکرد مثبت به این موضوع نگاه کرده‌اند.

رئیس شورای اسلامی شهر ساری خاطرنشان کرد: انتظار داریم اصحاب رسانه با رویکرد منصفانه و با واقع‌گرایی به انعکاس مطلب بپردازند و به تحقق اهدافِ سازنده‌ی این سوال و جواب کمک کنند.

کد خبر 750930

دیگر خبرها

  • روز عجیب شورای ششم؛ گریه چمران برای وحدت!
  • عباس مرادی سکاندار شهرداری نجف آباد شد
  • زاکانی: به جای ملک به مدیران وام بانکی دادیم!
  • محسن رضایی در جلسه شورای مرکزی شورای وحدت
  • اقراریان: درباره ممانعت از حضور عضو شورای شهر در منطقه ۱۷ شهردار تهران پاسخ دهد
  • شهرداری قزوین اقدام عملی برای مناسب‌سازی شهر انجام نداد
  • شهرداری قزوین قدمی برای مناسب‌سازی شهر برنداشت
  • جلسه استیضاح شهردار ساری برگزار شد
  • در نود و یکمین جلسه شورای شهر ساری چه گذشت؟
  • انتخاب شهردار نمونه بر اساس ایجاد درگاه ارتباطی، بازرسی و ارزیابی عملکرد